Se pun la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara si se dau sub un jet de apa rece. Se asa sa se scurga.
In timp ce se fierb pastele, se prepara sosul.
Pieptul de pui se spala si se sterge. Se taie cubulete mici. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se adauga pieptul de pui. Se lasa sa se caleasca pana se albeste carnea si intra usot furculita in carne. Se presara putina sare si se mai lasa putin.
Ceapa se taie marunt si se pune peste carne. Se lasa la calit timp de 3-4 minute, se presara faina si se amesteca. Se toarna la inceput cate putin din bulion si se amesteca continuu, apoi se toarna tot bulionul. Se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza dupa gust iar la final se adauga oregano. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa cateva minute.
Se aseaza in farfurii pastele, iar deasupra se toarna sosul. Se rade deasupra cascaval si se serveste.
Pofta buna!
Se servesc imediat dupa preparare.
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateFoarte simplu de facut si super bune!
Clatite cu branza, brocoli si baconCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii