Se pun la fiert spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata se strecoara si se dau sub un jet de apa rece. Se asa sa se scurga.
In timp ce se fierb pastele, se prepara sosul.
Pieptul de pui se spala si se sterge. Se taie cubulete mici. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins si se adauga pieptul de pui. Se lasa sa se caleasca pana se albeste carnea si intra usot furculita in carne. Se presara putina sare si se mai lasa putin.
Ceapa se taie marunt si se pune peste carne. Se lasa la calit timp de 3-4 minute, se presara faina si se amesteca. Se toarna la inceput cate putin din bulion si se amesteca continuu, apoi se toarna tot bulionul. Se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza dupa gust iar la final se adauga oregano. Se acopera tigaia cu un capac si se lasa cateva minute.
Se aseaza in farfurii pastele, iar deasupra se toarna sosul. Se rade deasupra cascaval si se serveste.
Pofta buna!
Se servesc imediat dupa preparare.
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosReteta simpla pentru briose pufoase cu ciocolata. Descopera cum sa pregatesti aceste delicii rapid, folosind ingrediente de...
Briose cu ciocolata - dulci si delicioaseAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii