Punem rosiile uscate in apa calda, sa se inmoaie, circa 20 minute. Intr-o tigaie teflon, punem pesmetul si il rumenim pe foc, fara grasime, apoi il dam deoparte. Tocam patrunjelul marunt, hamsiile si caperele. Dupa ce rosiile s-au inmuiat, le taiem fasii marunt.
Intr-un castron punem toate ingredientele de mai sus si le amestecam bine. Daca dorim, punem si parmezanul (pecorino) ras. Fierbem spaghetele in apa sarata si dupa ce le scurgem (nu le spalam), le punem intr-o tigaie cu uleiul de masline si un catel de usturoi taiat.
Amestecam la foc mic, 1 minut, scoatem usturoiul si adaugam pesmetul aromatizat cu capere, rosii, patrunjel si hamsii.
Daca dorim, dupa ce am amestecat spaghetele cu pesmetul, putem pune putin din apa, in care au fiert.
Se amesteca totul bine, se serveste imediat.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii