Punem rosiile uscate in apa calda, sa se inmoaie, circa 20 minute. Intr-o tigaie teflon, punem pesmetul si il rumenim pe foc, fara grasime, apoi il dam deoparte. Tocam patrunjelul marunt, hamsiile si caperele. Dupa ce rosiile s-au inmuiat, le taiem fasii marunt.
Intr-un castron punem toate ingredientele de mai sus si le amestecam bine. Daca dorim, punem si parmezanul (pecorino) ras. Fierbem spaghetele in apa sarata si dupa ce le scurgem (nu le spalam), le punem intr-o tigaie cu uleiul de masline si un catel de usturoi taiat.
Amestecam la foc mic, 1 minut, scoatem usturoiul si adaugam pesmetul aromatizat cu capere, rosii, patrunjel si hamsii.
Daca dorim, dupa ce am amestecat spaghetele cu pesmetul, putem pune putin din apa, in care au fiert.
Se amesteca totul bine, se serveste imediat.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii