Spaghete Cu Pesmet, Rosii Uscate Si Hamsii

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

160-200 gr spaghete din acelea mai groase
1 1/2 cescuta de cafea cu pesmet (sau paine uscata si maruntita la blender )
3-4 rosii uscate ( in lipsa
se poate folosi si crema de rosii pentru tartine)
4 lingurite cu capere
5 fileturi mai maricele de hamsii in ulei
1 catel de usturoi
patrunjel
1 lingura parmezan sau pecorino ras (facultativ)
3-4 linguri ulei de masline
sare

Mod de preparare

Punem rosiile uscate in apa calda, sa se inmoaie, circa 20 minute. Intr-o tigaie teflon, punem pesmetul si il rumenim pe foc, fara grasime, apoi il dam deoparte. Tocam patrunjelul marunt, hamsiile si caperele. Dupa ce rosiile s-au inmuiat, le taiem fasii marunt.

Intr-un castron punem toate ingredientele de mai sus si le amestecam bine. Daca dorim, punem si parmezanul (pecorino) ras. Fierbem spaghetele in apa sarata si dupa ce le scurgem (nu le spalam), le punem intr-o tigaie cu uleiul de masline si un catel de usturoi taiat.

Amestecam la foc mic, 1 minut, scoatem usturoiul si adaugam pesmetul aromatizat cu capere, rosii, patrunjel si hamsii.

Daca dorim, dupa ce am amestecat spaghetele cu pesmetul, putem pune putin din apa, in care au fiert.

Se amesteca totul bine, se serveste imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Spaghete Cu Pesmet, Rosii Uscate Si Hamsii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Spaghete Cu Pesmet, Rosii Uscate Si Hamsii