Zdrobiti frunzele de busuioc impreuna cu fileurile de ansoa si putina sare. Adaugati zeama de la o lamaie si cam 8-9 linguri de ulei de masline. Veti obtin e un sos pe care il veti turna la sfarsit peste spaghete.
Alegeti midiile, daca gasiti vreuna deschisa asezati-o pe masa si loviti-o cu putere, daca nu se inchide aruncati-o.
Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.
In timp ce fierb pastele incalziti o cratita mare, dupa ce s-a incins puneti midiile, turnati vinul peste ele si acoperiti oala cu un capapc. Scuturati din cand in cand si lasati sa fiarba midiile cateva minute pana cand se desfac toate(cele ramase inchise sa le aruncati).
Adaugati spaghetele in oala, sosul preparat la inceput. Amestecati bine, mai adaugati zeama de lamaie si condimentati.
La sfarsit cand serviti presarati ardeii iuti tocati marunt deasupra.
decorati cu frunzulite de busuioc.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii