Zdrobiti frunzele de busuioc impreuna cu fileurile de ansoa si putina sare. Adaugati zeama de la o lamaie si cam 8-9 linguri de ulei de masline. Veti obtin e un sos pe care il veti turna la sfarsit peste spaghete.
Alegeti midiile, daca gasiti vreuna deschisa asezati-o pe masa si loviti-o cu putere, daca nu se inchide aruncati-o.
Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.
In timp ce fierb pastele incalziti o cratita mare, dupa ce s-a incins puneti midiile, turnati vinul peste ele si acoperiti oala cu un capapc. Scuturati din cand in cand si lasati sa fiarba midiile cateva minute pana cand se desfac toate(cele ramase inchise sa le aruncati).
Adaugati spaghetele in oala, sosul preparat la inceput. Amestecati bine, mai adaugati zeama de lamaie si condimentati.
La sfarsit cand serviti presarati ardeii iuti tocati marunt deasupra.
decorati cu frunzulite de busuioc.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSa aveti o primavara minunata, plina de zambete! Va ofer cu drag un martisor dulce!
Tort panna cotta cu jeleu de capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii