Zdrobiti frunzele de busuioc impreuna cu fileurile de ansoa si putina sare. Adaugati zeama de la o lamaie si cam 8-9 linguri de ulei de masline. Veti obtin e un sos pe care il veti turna la sfarsit peste spaghete.
Alegeti midiile, daca gasiti vreuna deschisa asezati-o pe masa si loviti-o cu putere, daca nu se inchide aruncati-o.
Fierbeti spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.
In timp ce fierb pastele incalziti o cratita mare, dupa ce s-a incins puneti midiile, turnati vinul peste ele si acoperiti oala cu un capapc. Scuturati din cand in cand si lasati sa fiarba midiile cateva minute pana cand se desfac toate(cele ramase inchise sa le aruncati).
Adaugati spaghetele in oala, sosul preparat la inceput. Amestecati bine, mai adaugati zeama de lamaie si condimentati.
La sfarsit cand serviti presarati ardeii iuti tocati marunt deasupra.
decorati cu frunzulite de busuioc.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii