Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Se toacă ceapa mărunt şi se pune la călit în ulei. Se taie kaizerul fâşii si se adaugă peste ceapă. Se călesc împreună.
Ardeiul se taie beţişoare, feniculul julienne,iar morcovul şi dovlecelul se taie fâşii cu decojitorul de legume. Se adaugă peste ceapă şi kaizer şi se adaugă un pic de apă sau supă de legume.
Când legumele s-au înmuiat puţin, se adaugă cam 200 ml smântână de gătit şi se amestecă bine.Se potriveşte gustul cu sare (atenţie! kaizerul e deja sărat!) şi piper. Se încorporează apoi pastele scurse şi se mută totul într-un vas de cuptor uns cu ulei. Se presară deasupra caşcavalul ras şi se dau la cuptor să se gratineze.
Se servesc calde, presărate cu pătrunjel proaspăt tocat.
Poftă bună!
mi-a placut atat de mult ca nici nu am terminat de mancat ce am facut ca deja am cumparat alte pipote sa mai fac zilele astea...
Ciulama de pipote cu ciuperciDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii