Spaghete cu Hamsii si Pesmet

Complexitate
redusa
Spaghete cu Hamsii si Pesmet

Ingrediente

  • pentru 1 persoana:
  • 100 gr spaghete (sau taietei subtiri)
  • 1 catel mic de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 4 fileturi mici de hamsii in ulei (ansoa)
  • 1 lingura de pesmet cu varf
  • patrunjel proaspat (facultativ)

Mod de preparare

Intr-o tigaie, puneti uleiul si usturoiul tocat marunt, caliti putin, adaugati hamsiile si continuati sa amestecati la foc potrivit. Adaugati 2-3 linguri de apa luate din oala unde a-ti pus sa fierbeti pastele. Pastele se fierb in apa cu sare, al dente.

Cand hamsiile sau dizolvat, adaugati pastele fierte si amestecati sa ia gust, totul faceti la foc potrivit. Daca vedeti ca sunt prea uscate, adaugati iar 2-3 linguri de apa in care au fiert spaghetele.

La urma puneti pesmetul si patrunjelul tocat, amestecati de cateva ori, stingeti focul si serviti spaghetele imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate