Spagetele se fierb in apa cu sare, kaizerul se prajeste in ulei impreuna cu usturoiul maruntit.
Ouale se bat cu cascavalul razuit ,sare si piper dupa gust.
Spaghetele fierte se rastoarna intr-o strecuratore dupa care se pun (rapede) peste cascavalul cu oua si se amesteca bine pana se topeste cascavalul si se adauga kaizerul prajit.
Reteta este pt. 4 persoane (eu am facut doar pt 2)
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii