Somon Afumat cu Pasta si Sos de Whiskey

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Somon Afumat cu Pasta si Sos de Whiskey

Ingrediente

  • 450 gr spaghete
  • 2 linguri ulei masline
  • 150 gr telemea taiata cubulete
  • sare
  • patrunjel proaspat
  • tocat
  • 300 ml frisca nebatuta
  • 20 ml whiskey( optional)
  • 350 gr somon afumat
  • boia cayenne
  • piper
  • 2 linguri patrunjel proaspat
  • 300 cascaval ras ( sau orice branza care va place si se topeste)

Mod de preparare

Se pune ala cu sare la fiert si se fierb spaghetele cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Dupa fierbere se strecoara, se pun inapoi in vasul in care au fiert, se pune ulei peste ele si se scutura vasul ca sa se acopere cu ulei pastele.

In alte doua craticioare mici se pun separat la incalzit (nu se fierb) frisca nebatuta si whiskey-ul. Dupa ce s-au incalzit se combina cele doua, dupa care se pun bucatile de somon afumat taiat felii subtiri de tot, piper si boia cayenne, se pune din nou la foc se mai adauga cascavalul ras si se amesteca pana se topeste. Se toarna sosul peste spagheta si se amesteca. Dupa acea se pune deasupre speghetelor branza telemea si patrunjel tocat din belsug. Se serveste imediat.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)