Somon Afumat cu Pasta si Sos de Whiskey

Postat pe: 17-02-2009
(0)

Ingrediente

450 gr spaghete
2 linguri ulei masline
150 gr telemea taiata cubulete
sare
patrunjel proaspat
tocat
300 ml frisca nebatuta
20 ml whiskey( optional)
350 gr somon afumat
boia cayenne
piper
2 linguri patrunjel proaspat
300 cascaval ras ( sau orice branza care va place si se topeste)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pune ala cu sare la fiert si se fierb spaghetele cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Dupa fierbere se strecoara, se pun inapoi in vasul in care au fiert, se pune ulei peste ele si se scutura vasul ca sa se acopere cu ulei pastele.

In alte doua craticioare mici se pun separat la incalzit (nu se fierb) frisca nebatuta si whiskey-ul. Dupa ce s-au incalzit se combina cele doua, dupa care se pun bucatile de somon afumat taiat felii subtiri de tot, piper si boia cayenne, se pune din nou la foc se mai adauga cascavalul ras si se amesteca pana se topeste. Se toarna sosul peste spagheta si se amesteca. Dupa acea se pune deasupre speghetelor branza telemea si patrunjel tocat din belsug. Se serveste imediat.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Somon Afumat cu Pasta si Sos de Whiskey" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Somon Afumat cu Pasta si Sos de Whiskey