Se pune ala cu sare la fiert si se fierb spaghetele cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Dupa fierbere se strecoara, se pun inapoi in vasul in care au fiert, se pune ulei peste ele si se scutura vasul ca sa se acopere cu ulei pastele.
In alte doua craticioare mici se pun separat la incalzit (nu se fierb) frisca nebatuta si whiskey-ul. Dupa ce s-au incalzit se combina cele doua, dupa care se pun bucatile de somon afumat taiat felii subtiri de tot, piper si boia cayenne, se pune din nou la foc se mai adauga cascavalul ras si se amesteca pana se topeste. Se toarna sosul peste spagheta si se amesteca. Dupa acea se pune deasupre speghetelor branza telemea si patrunjel tocat din belsug. Se serveste imediat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorNu vă e dor de-un PACHEȚEL VESEL? :) Când eram la școală, nu era zi să plec de-acasă fără pachețelul cu...
Sandwich-ul pofticiosuluiCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii