Sgambi Medii cu Spaghetti

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Sgambi Medii cu Spaghetti

Ingrediente

  • un pachet de sgambi de 500 gr
  • 2 cutii de rosii decojite
  • 1 cutie de concentrat de rosii
  • spaghetti subtiri

Mod de preparare

Cum procedam : sgambi se spala bine si se pun in apa cu sare.
Intr-o oala pune putin ulei de masline si 2 catei de usturoi cand uleiul este incins. Se pun apoi sgambi si apa. Se lasa sa fiarba pana cand ramane f putina apa apoi se adauga sucu de rosii obtinut din cutiile de rosii si din concentratu de rosii adaugand putina apa.

Se lasa sa fiarba pana ce sosu devine destul de dens pt a putea fi consumat cu spaghetti. Se scot sgambi si se trece prin sita in asa fel incat sa nu ramana nici un osisor din zgambi. Se fierb separat spagetti si se amesteca cu sos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa