Punem apa sa fiarba. Cand aceasta a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Se fierb circa 10 minute (sau in functie de tipul pastei, conform indicatiilor de pe ambalaj).
Intre timp spalam rosiile si le taiem cuburi. (daca veti folosi rosii cherry e de ajuns sa le taiati in doua sau in patru) . Mozzarella se scurge de apa si se taie si ea in cuburi.
Cand pastele au fiert, le scurgem de apa si le trecem sub un jet de apa rece (pentru a opri fierberea). Se lasa sa se raceasca.
Se pun pastele intr-un vas, se adauga ulei de masline, rosiile, mozzarella si sare dupa gust. Se amesteca si se servesc reci!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm intalnit multi copii mofturosi care refuza sa manance peste. De aici mi-a venit ideea unui truc prin care sa ne lamurim...
Pizza interactiva pentru copiii mofturosiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii