Punem apa sa fiarba. Cand aceasta a inceput sa fiarba, punem sare si adaugam pastele. Se fierb circa 10 minute (sau in functie de tipul pastei, conform indicatiilor de pe ambalaj).
Intre timp spalam rosiile si le taiem cuburi. (daca veti folosi rosii cherry e de ajuns sa le taiati in doua sau in patru) . Mozzarella se scurge de apa si se taie si ea in cuburi.
Cand pastele au fiert, le scurgem de apa si le trecem sub un jet de apa rece (pentru a opri fierberea). Se lasa sa se raceasca.
Se pun pastele intr-un vas, se adauga ulei de masline, rosiile, mozzarella si sare dupa gust. Se amesteca si se servesc reci!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii