Ingrediente
● Paste mini farfalle (fundite) |
● 1 conserva porumb |
● 7-8 felii de salam, sunca sau ce doriti (poate fi chiar si resturi de friptura) |
● 2-3 castraveti murati (sau mai mult daca vreti mai acru) |
● 1 ardei rosu |
● maioneza |
● ceapa verde |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Se fierb pastele in apa cu sare si putin unt ca sa nu se lipeasca intre ele.
In timp ce pastele fierb, se pun la scurs boabele de porumb din conserva, se taie castravetii murati in cubulete mici de tot, la fel se procedeaza cu ardeiul, salamul sau sunca, si ceapa verde.
Daca nu folositi maioneza din comert, atunci faceti o maioneza rapid, din un galbenus de ou amestecat cu putin mustar, sare si ulei.
Cand le aveti pe toate gata, strecurati pastele, le puneti intr-un castron si deasupra puneti restul de ingrediente, inclusiv maioneza. Se amesteca toate impreuna si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de Pasta" nu uita sa ii faci un review.
In timp ce pastele fierb, se pun la scurs boabele de porumb din conserva, se taie castravetii murati in cubulete mici de tot, la fel se procedeaza cu ardeiul, salamul sau sunca, si ceapa verde.
Daca nu folositi maioneza din comert, atunci faceti o maioneza rapid, din un galbenus de ou amestecat cu putin mustar, sare si ulei.
Cand le aveti pe toate gata, strecurati pastele, le puneti intr-un castron si deasupra puneti restul de ingrediente, inclusiv maioneza. Se amesteca toate impreuna si se serveste
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de Pasta" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Aparat de vidat alimente FFS005X-01, vidare uscata/umeda, functie pulse
- 150 lei
1049.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
roxy14
• 12.07.2009 11:24:08
felicitari Pupi!!!:)
cred ca este assemanataoare cu a mea ,schimband unele ingrediente...:)
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/paste_fundite_cu_salsa_rosa_-5262/
pup
deeaandreeadeea
• 09.07.2009 21:08:16
arata minunat aceasta pasta....e foarte colorata..vesela...mai mare dragul sa o mananci.....facut de un bucatar desavarsit ca tine cred si eu ca e buna....cred ca ai in sange arta gatitului...din mainile tale ies o multime de mininatii
Felicitari
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 22.05.2012 15:01:53
Eu ash pune shi masline
Ca la roshu "vine bine"
Iar cu galben s-asorteaza
Shi la gust ce mai conteaza =))