Amestecam totul, saram, adaugam piperul si uleiul (si sucul de lamiie), presaram cu brinza rasa si servim salata rece
* nu folositi tortellini umpluti cu ragu/ carne, gustul lor nu este indicat.
Puteti folosi in loc de tortellini ravioli sau alte paste umplute cu ricotta si spanac, ciuperci, sunca (prosciutto) alte legume mai ales cind pregatiti voi pastele proaspate in casa
Tortellini se fierb in apa sarata si se scurg, iar pentru ca este o salata, deci se serveste rece este indicat sa ii treceti print-un jet de apa rece rapid, astfel se vor opri din procesul de fierbere/ coacere si vor ramine fierti exact cit ati dorit voi (de preferat usor al dente) in plus nu vor incalzi celelalte ingrediente.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii