Ruote cu Sos de Smantana

Postat pe: 14-11-2012
(0)

Ingrediente

Pentru 2 portii:
250 g paste (eu am folosit ruote tricolore)
60 g unt
250 g smantana
75 g sunca de curcan
1 ceapa mica
70 g parmezan ras sau grana padano
sare de mare fin macinata
amestec de piper alb
verde
negru si boia

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
- Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.
- Sunca se taie cubulete.

- Se incinge untul intr-o tigaie.
- Se adauga ceapa pregatita anterior.
- Cand ceapa s-a calit usor se adauga sunca taiata cubulete si se lasa putin sa se rumeneasca.

- Se stinge focul si se adauga la final smantana.
- Se condimenteaza amestecul cu sare si piper dupa preferinte.

- Se adauga sosul pregatit peste pastele fierbinti (pastele si sosul trebuie pregatite in acelasi timp pentru a putea fi servite imediat). Se amesteca usor pastele si sosul.
- Se adauga la suprafata grana padano / parmezan ras pe razatoare.
Cu ceva vreme in urma am primit de la mama toate revistele cu retete culinare pe care ea le-a pastrat de-a lungul anilor. Am gasit intr-una dintre ele reteta acestui sos (simplu insa delicios).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ruote cu Sos de Smantana" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ruote cu Sos de Smantana