Se pune la fiert apă sărată pentru foile de lasagna.
Când clocoteşte se adaugă câte o foaie pe rând şi se lasă să se înmoaie.
Se scot pe o farfurie unsă cu puţin ulei.
Se toacă ceapa, căţelul de usturoi şi morcovul şi se călesc într-o lingură de ulei, apoi se adaugă şi pieptul tocat foarte mărunt la cuţit sau la robot.
Se adaugă un pic de apă cât să fiarbă ingredientele, apoi se adaugă pasta de tomate.
Se potriveşte gustul cu sare, piper şi oregano şi se mai lasă pe foc câteva minute ca să scadă sosul.
Se unge o tavă cu ulei, apoi se toarnă un pic de suc de roşii şi smântână de gătit.
Fiecare foaie de lasagna fiartă se unge uşor cu smântâna, apoi se pune cam o lingură de compiziţie şi se rulează mai strâns.
Rulourile se aşază în tavă, apoi se ung cu smântâna,suc de roşii, caşcaval ras şi mozzarella tocată cubuleţe mici.
Se dă la cuptor la 200 grade cu ventilaţie pentru 10 minute.
Se servesc calde.
Poftă bună!
un desert rapid si foarte gustos
Foietaj cu ciocolata amaruieO prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii