Rigatoni cu Sos Pesto Sicilian (sos Tarpanese)

Postat pe: 19-01-2014
(0)

Ingrediente

500g rigatoni (paste tubulare cu striaţii pe lungime)
parmezan ras, după gust
Sos tarpanese:
200g migdale
4 ardei iuţi mici
2 mâini de busuioc verde
2 căţei mari de usturoi
8 anşoa din conservă în ulei, nu în bulion, (sau sardine) + un pic din uleiul din conservă
800g roşii cherry
80g parmezan ras
ulei de măsline
sare, piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
1. Se prepară pastele respectând instrucţiunile de pe pachet, apoi se lasă la scurs, păstrând o cană cu zeama în care au fiert.

2. Se pun ingredientele pentru sos într-un blender şi se amestecă până se obţine o pastă.

3. Se adaugă sosul peste paste şi se amestecă adăugând din apa păstrată de la fierbere, pentru că rigatoni trebuie servite într-un sos mai fluid, ele absorbind lichidul.
Se presară parmezan ras după gust, se taie câteva roşii cherry în jumătate, se mai adaugă un pic de ulei de măsline şi se servesc
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rigatoni cu Sos Pesto Sicilian (sos Tarpanese)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rigatoni cu Sos Pesto Sicilian (sos Tarpanese)