1. Se prepară pastele respectând instrucţiunile de pe pachet, apoi se lasă la scurs, păstrând o cană cu zeama în care au fiert.
2. Se pun ingredientele pentru sos într-un blender şi se amestecă până se obţine o pastă.
3. Se adaugă sosul peste paste şi se amestecă adăugând din apa păstrată de la fierbere, pentru că rigatoni trebuie servite într-un sos mai fluid, ele absorbind lichidul.
Se presară parmezan ras după gust, se taie câteva roşii cherry în jumătate, se mai adaugă un pic de ulei de măsline şi se servesc
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii