Pizza de Post

Postat pe: 25-03-2009
(1)

Ingrediente

400 g faina
3 linguri ulei
1 plic drojdie uscata
200 ml apa minerala
1 pateu vegetal
1 conserva ciuperci
1 conserva rosii decajite
porumb
200 g masline
1 ceapa
kechup
sare
oregano
praf ghimbir

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:40min
Se face un blat de pizza din faina, ulei, drojdie (care a fost pusa sa creasca cu putin zahar si apa minerala), sare si restul de apa minerala. Se framanta bine si apoi se lasa 30 min la dospit. Dupa ce si-a dublat volumul se intinde aluatul intr-o tava captusita cu hartie de copt. Coca se inteapa cu furculita, din loc in loc.

Peste blat de pune pateul vegetal, rosiile taiate cubulete, ciupercile taiate, maslinele si boabele de porumb.
Deasupra se presara oregano si praf de ghimbir.
Se da pizza la cuptor pina cind se coace blatul.

Se serveste cu kechup deasupra.
Se poate adauga branza tofu sau orice alt preparat de post. . .
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pizza de Post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

nicoleta15
•  13.01.2010 16:30:23

Foarte buna

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pizza de Post