Penne cu Sos de Smantana si Spanac

Postat pe: 21-01-2012
(0)

Ingrediente

paste penne sau de care doriti
200g ciuperci
1 dovlecel mic sau un sfert de dovlecel mare
200g smantana lichida
1 ou
1 mana de spanac

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj.

Se taie ciupercile rondele si dovlecelul cubulete. Se prajesc in putin ulei pana devin moi. Se adauga smantana lichida, se adauga sare si alte condimente si se lasa sa fiarba inca 5 minute la foc mic. Se stinge focul si cand e inca fierbinte se adauga oul batut. Apoi se taie spanacul fasiute si se adauga in sos se amesteca, se acopera cu capac si se lasa cateva minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Penne cu Sos de Smantana si Spanac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Penne cu Sos de Smantana si Spanac