Se pune apa la fiert impreuna cu putin ulei si sare in timp ce se taie kaiserul bucatele mici, se pune apa in bulion si se omogenizeaza impreuna cu putina sare.
Se rade cascavalul pe razatoarea mica intr-o farfurie
Se pune o tigaie la incins cu ulei de masline (floarea-soarelui), iar cand s-a incins se pun cubuletele de kaiser si se lasa 5 minute sa se rumeneasca, apoi se adauga bulionul, se pune capac si se lasa pana se formeaza pe toata suprafata sosului niste bule. Apoi se adauga cascavalul - preferabil mozzarela (iese mai bun cu mozzarela) si se amesteca un minut pana se topeste.
Cand fierbe apa se pun pastele si cand sunt gata se strecoara si se clatesc cu apa, se pun intr-o farfurie si sosul pe desupra
este o reteta minunata deoarece a fost incercata de multe persoane, iar eu o fac de 2 ori pe saptamana, este inventata de mine si o ador!!!
Sper sa o incercati si voi. Nu o sa regretati.
! ! ! ! POFTA BUNA! ! ! !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii