Paste Speciale a la Diana

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

380g bulion regal (dupa preferinta, poate fi si alta marca preferabil mai acrisor)
kaiser sau carne (vita, porc)
cascaval 100-200g
sare
paste (spagetti, penne, fussili, taliagtele)
o punga sau o treime dupa preferinta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pune apa la fiert impreuna cu putin ulei si sare in timp ce se taie kaiserul bucatele mici, se pune apa in bulion si se omogenizeaza impreuna cu putina sare.

Se rade cascavalul pe razatoarea mica intr-o farfurie
Se pune o tigaie la incins cu ulei de masline (floarea-soarelui), iar cand s-a incins se pun cubuletele de kaiser si se lasa 5 minute sa se rumeneasca, apoi se adauga bulionul, se pune capac si se lasa pana se formeaza pe toata suprafata sosului niste bule. Apoi se adauga cascavalul - preferabil mozzarela (iese mai bun cu mozzarela) si se amesteca un minut pana se topeste.

Cand fierbe apa se pun pastele si cand sunt gata se strecoara si se clatesc cu apa, se pun intr-o farfurie si sosul pe desupra
este o reteta minunata deoarece a fost incercata de multe persoane, iar eu o fac de 2 ori pe saptamana, este inventata de mine si o ador!!!

Sper sa o incercati si voi. Nu o sa regretati.

! ! ! ! POFTA BUNA! ! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Speciale a la Diana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

didutsa
•  02.04.2010 19:27:05

booona

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Speciale a la Diana