SE pun la fiert pastele, urmand instructiunile de pe pachet. In timpul asta, se amesteca intr-un castron, toate celelalte ingrediente exceptand sosul de rosii sau spaghete. Dupa ce s-au fiert, pastele se strecoara, se pun cu gura in jos una langa alta pentru a nu se lipi si se trece la umplerea lor.
Se pun intr-o tava termorezistenta in care a fost pus jumatate din sosul de spaghete (rosii picante) indoit cu apa. Se aseaza deci pastele una langa alta in tava pe masura ce se umple. Se decoreaza cu restul de sos, se acopera si se da la cuptorul incalzit din timp. Se tin la cuptor circa jumate de ora.
Se scot se aranjeaza pe farfurie, se stropesc cu parmesan ras, daca mai doriti si se consuma cu felii de paine unse cu unt amestecat cu usturoi si busuioc sau alte condimente (cum doriti) si apoi se dau la cuptor pentru a se rumeni putin.
Ca si completare se mai poate pune si putina salata verde si desigur un pahar de vin rosu.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPe masura ce trece timpul, imi dau seama ca preferintele mele gastronomice se indreapta catre bucataria vegetariana. N-as...
Chiftelute de vinete si linteReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii