Paste `Romanesti`

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

o punga paste
2 cepe
3 carnati
2 rosii
bulion
1 catel ceapa
vegeta

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Pastele se pun la fiert. Se pune taie ceapa se pune la prajit, dupa ce s a rumenit putin se adauga putina apa. Apoi se pun carnatii si rosiile, se lasa cateva minute sa se prajeasca si se pune bulionul, vegeta si ustroiul inainte de a inchide aragazul. pastele se pun la scurs si apoi se pune peste ele sosul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste `Romanesti`" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste `Romanesti`