Paste `Romanesti`

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga paste
  • 2 cepe
  • 3 carnati
  • 2 rosii
  • bulion
  • 1 catel ceapa
  • vegeta

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert. Se pune taie ceapa se pune la prajit, dupa ce s a rumenit putin se adauga putina apa. Apoi se pun carnatii si rosiile, se lasa cateva minute sa se prajeasca si se pune bulionul, vegeta si ustroiul inainte de a inchide aragazul. pastele se pun la scurs si apoi se pune peste ele sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate