Paste `Romanesti`

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o punga paste
  • 2 cepe
  • 3 carnati
  • 2 rosii
  • bulion
  • 1 catel ceapa
  • vegeta

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert. Se pune taie ceapa se pune la prajit, dupa ce s a rumenit putin se adauga putina apa. Apoi se pun carnatii si rosiile, se lasa cateva minute sa se prajeasca si se pune bulionul, vegeta si ustroiul inainte de a inchide aragazul. pastele se pun la scurs si apoi se pune peste ele sosul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa