Se fierb pastele dupa indicatiile de pe punga.
Se taie sunculita si rosia patrate si busuiocul tocat marunt dupa care se amesteca si se lasa asa 10 minute.
Separat se face sosul din smantana, oua, cascavalul de mai sus razuit si lapte, condimente (sare, piper) dupa gust, dupa care se adauga sunca, rosiile si busuiocul. Se amesteca impreuna cu pastele si se aseaza in bol rezistent la temp 200 grade celsius.
La sfarsit mai razuiti un pic de parmezan sau mozzarella deasupra si introduceti la cuptor 30 de minute.
Pofta buna.
Se serveste cald.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSi daca tot nu plec nicaieri, macar cu gandul sa fiu in concediu... Asa ca am inceput concediu cu o ciorba...
Ciorba greceasca de mielMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii