Se fierb pastele dupa indicatiile de pe punga.
Se taie sunculita si rosia patrate si busuiocul tocat marunt dupa care se amesteca si se lasa asa 10 minute.
Separat se face sosul din smantana, oua, cascavalul de mai sus razuit si lapte, condimente (sare, piper) dupa gust, dupa care se adauga sunca, rosiile si busuiocul. Se amesteca impreuna cu pastele si se aseaza in bol rezistent la temp 200 grade celsius.
La sfarsit mai razuiti un pic de parmezan sau mozzarella deasupra si introduceti la cuptor 30 de minute.
Pofta buna.
Se serveste cald.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii