Se fierb pastele dupa indicatiile de pe punga.
Se taie sunculita si rosia patrate si busuiocul tocat marunt dupa care se amesteca si se lasa asa 10 minute.
Separat se face sosul din smantana, oua, cascavalul de mai sus razuit si lapte, condimente (sare, piper) dupa gust, dupa care se adauga sunca, rosiile si busuiocul. Se amesteca impreuna cu pastele si se aseaza in bol rezistent la temp 200 grade celsius.
La sfarsit mai razuiti un pic de parmezan sau mozzarella deasupra si introduceti la cuptor 30 de minute.
Pofta buna.
Se serveste cald.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa Cand vine vorba de torturi, daca folosesc o crema de ciocolata imi place sa o combin cu fructe. Dupa ciocolata alba nu...
Desert tort cu ciocolata alba si crema de mure cu iaurtReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii