Se fierb pastele dupa indicatiile de pe punga.
Se taie sunculita si rosia patrate si busuiocul tocat marunt dupa care se amesteca si se lasa asa 10 minute.
Separat se face sosul din smantana, oua, cascavalul de mai sus razuit si lapte, condimente (sare, piper) dupa gust, dupa care se adauga sunca, rosiile si busuiocul. Se amesteca impreuna cu pastele si se aseaza in bol rezistent la temp 200 grade celsius.
La sfarsit mai razuiti un pic de parmezan sau mozzarella deasupra si introduceti la cuptor 30 de minute.
Pofta buna.
Se serveste cald.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii