Punem pastele la fiert, intr-un vas cu apa si sare. Taiem marunt ceapa si usturoiul, taiem cubulete ardeiul gras, ciupercile si baconul. Scoatem samburii de la masline, le taiem felii, incingem uleiul de masline intr-o tigaie, in care calim ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adaugam baconul, ciupercile, rosia decojita si taiata, ardelul gras si maslinele, le calim inca 3-4 minute, apoi presaram menta proaspata, taiata marunt, sare si piper dupa gust.
Pastele fierte le scurgem si le clatim cu apa rece, le punem intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra rasturnam amestecul calit usor. Punem ouale batute deasupra, acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptor pentru 10 minute.
Pastele se pot servi seara la cina cu un pahar de vin rosu demisec.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii