Paste gratinate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Paste gratinate

Ingrediente

  • -350 g paste
  • -1 ardei gras
  • -300 g bacon
  • -200 g ciuperci
  • -1 ceapa
  • -2 catei usturoi
  • -150 g cascaval
  • -1 rosie
  • -4 linguri ulei de masline
  • -100 g masline verzi
  • -3 oua
  • -30 g unt
  • -patrunjel
  • -sare, piper

Mod de preparare

punem pastele la fiert intr-un vas cu apa cu sare in care picuram cativa stropi de ulei sa nu se lipeasca pastele si sunt mai gustoase asa
-curatam ceapa si usturoiul, apoi le taiem marunt
-taiam cubulete ardeiul, ciupercile,baconul
-taiem feliute maslinele (e bine sa alegem din start masline feliate sa nu mai pierdem timp)
-incingem uleiul de masline in tigaie in care calim ceapa si usturoiul
-adaugam baconul,ciupercile,ardeiul, maslinele, patrunjelul, rosia si calim 3 minute, apoi punem sare, piper dupa gust.
-pastele fierte le strecuram, le clatim cu apa rece si le punem intr-o forma de yena sau in forma unde dorim sa facem pastele unsa cu unt
-deasupra se rastoarna amestecul calit usor
-batem oaule si le punem peste paste
-acoperim totul cu cascaval ras si bagam la cuptorul preancalzit 15 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta

Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....

Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfecta
Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga

Mancare de urzici cu mamaliga
Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci

Sarmale de post cu ciuperci
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Branza de Vaci
3
Dulciuri

Prajitura cu Branza de Vaci

Prajitura cu Branza de Vaci
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
5
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Parteneri
Chec cu portocale
Culinar.RO

Chec cu portocale

Un chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...

Chec cu portocale
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Gustos.RO

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos