Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, dupa care se adauga ceapa, taiata marunt. Se lasa la prajit pt 1 minut, dupa care se adauga pancetta. Se lasa la calit pt 2-3 minute, dupa care se adauga, zucchina taiata cubulete.
Dupa 1 minut se adauga morcovul taiat. Iar la sfarsit, adaugam tija de sedano, taiata marunt. Adaugam apa cat sa le cuprinda, potrivim de sare, piper si punem foile de dafin. Lasam la fiert pana cand scade apa, iar legumele sunt moi.
Pastele fusilli le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, iar cand sunt fierte le punem peste legume. Cand amestecam pastele cu legumele, acestea din urma, trebuiesc sa fie moi, iar apa sa fii secat, ramanand in urma putin sos, care e de altfel si foarte gustos.
Cand le servim, punem din abundenta formaggio.
Pofta mare!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii