Paste Dietetice

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste de buna calitate 150g
  • suc de rosii
  • usturoi
  • ulei de masline
  • sare piper

Mod de preparare

Se fierb pastele ''al dente'' cum spun Italienii (nici prea prea, nici foarte foarte), iar separat, intr-o tigaie cu coada se pune un firicel de ulei de masline peste care se adauga un catel de usturoi maruntit, se lasa foatre putin si se adauga sucul de rosii sarea, piperul si patrunjelul si se mai lasa putin la fiert.
Se pun pastele pe farfurie, se adauga sosul si parmezan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)