Fierbeti pastele “al dente” (respectati minutele scrise pe pachet) in apa cu sare. Intr-o tigaie puneti tonul cu cateva linguri de ulei
Uleiul poate fii acela in care este conservat tonul. Daca folositi ton in suc propriu adaugati voi 2-3 linguri de ulei de masline.
Se pune usturoiul tocat marunt si se caleste putin (la foc mic) impreuna cu tonul. Se adauga pateul de masline. Daca nu aveti pateul gata cumparat (eu am folosit Rio Mare paté) maruntiti bine la blender cateva masline cu putin ulei ... pana cand devine o pasta cremoasa. Cand pastele sunt fierte, le scurgeti (tineti putina apa in care au fiert) si le puneti in tigaie peste ton. Amestecatile bine cu tonul si pateul de masline, la foc mediu cat sa se patrunda bine. Sarati daca este nevoie. Adaugati putina apa in care au fiert deoarece putin se vor usca. Se servesc imediat calde cu patrunjel proaspat tocat deasupra.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorOle si cam atat, e foarte gustoasa, iar pentru cei care ''nici usturoi n-au mancat si nici gura nu le miroase'' se pot abtine...
Reteta de prajitura Ole-GabiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii