Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele, lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj.
Intr-o tigaie, calim usturoiul pisat in uleiul incalzit, cca. 1 min (avem grija sa nu se arda), adaugam dovlecelul taiat felii subtiri, jumatate de cana cu apa.
Lasam sa se caleasca pana ce se inmoaie, dar sa ramana fermi, adaugam tonul, amestecam lasam 2-3 minute, dupa care adaugam rosiile taiate cubulete, busuioc, condimente dupa gust.
Fierbem sosul pana ce devine consistent, adaugam peste pastele scurse de apa si amestecam bine.
Servim cu cascaval ras deasupra.
O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura Fanta este o delicioasa si colorata prajitura cu o textura aerata si un gust racoritor de portocale. Prajitura...
Prajitura Fanta - proaspata si racoritoarePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii