Paste cu sparanghel

Postat pe: 14-05-2008
(1)

Ingrediente

pentru 2 portii :
180 gr paste
circa 10-12 fire sparanghel
50 gr branza cremoasa tip Philadelphia , simpla sau cu ierburi aromatice
2 linguri ulei masline
½ ceapa
parmigiano, grana (parmezan) ras
sare , piper

Mod de preparare

Fierbem sparanghelul in apa cu sare, apoi il taiem bucatele. Intr-o tigaie , punem uleiul si ceapa tocata marunt, amestecam putin pana cand incepe ceapa sa se rumeneasca, imediat adaugam sparanghelul si branza, amestecam . Apoi adaugam putina apa in care au fiert pastele . Se poate folosi chiar si apa in care a fiert sparanghelul. Lasam sa fiarba cam 5 minute , apoi adaugam imediat pastele fierte , amestecand bine, circa 1 minut, apoi servim imediat. Putem servi deasupra , daca ne place, cu parmigiano ras si piper .




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu sparanghel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

florian
•  11.07.2008 20:02:23

GREAT RECIPE IDEA !!

I used yogurt mixed with a little corn starch instead of philadelphia cheese. I think it makes it less fat and creamier.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu sparanghel