Paste cu sparanghel

Postat pe: 14-05-2008
(1)

Ingrediente

pentru 2 portii :
180 gr paste
circa 10-12 fire sparanghel
50 gr branza cremoasa tip Philadelphia , simpla sau cu ierburi aromatice
2 linguri ulei masline
½ ceapa
parmigiano, grana (parmezan) ras
sare , piper

Mod de preparare

Fierbem sparanghelul in apa cu sare, apoi il taiem bucatele. Intr-o tigaie , punem uleiul si ceapa tocata marunt, amestecam putin pana cand incepe ceapa sa se rumeneasca, imediat adaugam sparanghelul si branza, amestecam . Apoi adaugam putina apa in care au fiert pastele . Se poate folosi chiar si apa in care a fiert sparanghelul. Lasam sa fiarba cam 5 minute , apoi adaugam imediat pastele fierte , amestecand bine, circa 1 minut, apoi servim imediat. Putem servi deasupra , daca ne place, cu parmigiano ras si piper .




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu sparanghel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

florian
•  11.07.2008 20:02:23

GREAT RECIPE IDEA !!

I used yogurt mixed with a little corn starch instead of philadelphia cheese. I think it makes it less fat and creamier.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu sparanghel