Se pregatesc pastele conform instructiunilor de pe pachet, se scurg de apa si se clatesc cu un jet de apa rece.
Se pun in robotelul de bucatarie catelul de usturoi si busuiocul si se pulseaza de cateva ori, apoi se adauga restul de ingrediente ( eu am pus smantana pt. ca pasta era destul de aspra si nu am vrut sa fie prea uleioasa, asa ca s-a facut un pic mai "cremoasa") si se pulseaza pana se toaca si amesteca toate omogen.
Se pune pasta de busuioc peste paste si se mai adauga sare numai daca este necesar, parmezanul este destul de sarat pe gustul meu. Se rade parmezan si se presara pe deasupra.
Se servesc ca felul doi sau garnitura ( in portie mai mica) alaturi de snitele din piept de pui, fripturi, cu salate sau orice alte combinatii va plac voua.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii