Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei.
Se adaugă ciupercile tăiate cuburi şi se mai lasă câteva minute pe foc.
Se adaugă apoi pasta de tomate şi sucul de roşii, oregano, sare şi piper după gust.
Se fierbe totul pentru maxim 5 minute, după care sosul de ciuperci se poate amesteca cu pastele fierte şi scurse bine de apa.
Dacă nu se servesc în post, se poate presăra deasupra în afară de pătrunjel tocat mărunt, caşcaval ras.
Sunt bune atât calde, cât şi reci.
Poftă bună!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii