Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei.
Se adaugă ciupercile tăiate cuburi şi se mai lasă câteva minute pe foc.
Se adaugă apoi pasta de tomate şi sucul de roşii, oregano, sare şi piper după gust.
Se fierbe totul pentru maxim 5 minute, după care sosul de ciuperci se poate amesteca cu pastele fierte şi scurse bine de apa.
Dacă nu se servesc în post, se poate presăra deasupra în afară de pătrunjel tocat mărunt, caşcaval ras.
Sunt bune atât calde, cât şi reci.
Poftă bună!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii