Pastele se pun la fiert conform indicaţiilor de pe ambalaj.
Ceapa şi usturoiul tocate mărunt se călesc în puţin ulei.
Se adaugă ciupercile tăiate cuburi şi se mai lasă câteva minute pe foc.
Se adaugă apoi pasta de tomate şi sucul de roşii, oregano, sare şi piper după gust.
Se fierbe totul pentru maxim 5 minute, după care sosul de ciuperci se poate amesteca cu pastele fierte şi scurse bine de apa.
Dacă nu se servesc în post, se poate presăra deasupra în afară de pătrunjel tocat mărunt, caşcaval ras.
Sunt bune atât calde, cât şi reci.
Poftă bună!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii