Paste cu Scoici

Postat pe: 08-10-2008
(2)

Ingrediente

o ceapa mica
un catel de usturoi
ulei de masline
rosii micute
sare
scoici
un pahar de vin alb
supa din dado

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Am facut o salsa ceapa taiata marunt, un catel de usturoi, ulei de masline si rosii micute. Am spalat scoicile bine (aici trebuie sa ai rabdare sa le cureti bine) le-am pus intr-o oala dupa ce le-am controlat inca o data, cele deschise nu sunt bune, iar apoi le-am dat drumul la foc mare sa se desfaca timp de 2 min dupa care am descoperit am pus un pahar vin alb am acoperit la lac, le-am mai lasat 5 min dupa care am pus un pic de supa din dado si am mai lasat un pic sa fiarba, iar la urma sosul.
Cand cumparati scoici si le preparati cele care sunt deja deschise nu sunt bune sunt moarte deci le dati la o parte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu Scoici" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

stefy
•  12.02.2009 21:29:04

Kira am sa i-au in considerare si ai dreptate cu sarea: nu-si mai are rostul daca provin scoicile din marea sarata
Acum daca le-as face as renunta si eu la ceapa,asta am invatat-o in timp,dar aici era prima data cand le-am facut,intre timp am facut imbunatatiri
Mersi!

kira
•  02.02.2009 13:13:39

Este foarte buna reteta dar eu as face 2 modificari....sarea nu prea ii vad rostul decat in pastele care fierb deoarece peste scoici in sos nu se pune deoarece provine din mediterana respetiva din apa sarata si ceapa unde se foloseste cel mai bine in preparate din carne ...pentru peshte este recomandat usturoi...ata...in schimb mi se pare o reteta super....

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu Scoici