Ingrediente
● o ceapa mica |
● un catel de usturoi |
● ulei de masline |
● rosii micute |
● sare |
● scoici |
● un pahar de vin alb |
● supa din dado |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:10min
Am facut o salsa ceapa taiata marunt, un catel de usturoi, ulei de masline si rosii micute. Am spalat scoicile bine (aici trebuie sa ai rabdare sa le cureti bine) le-am pus intr-o oala dupa ce le-am controlat inca o data, cele deschise nu sunt bune, iar apoi le-am dat drumul la foc mare sa se desfaca timp de 2 min dupa care am descoperit am pus un pahar vin alb am acoperit la lac, le-am mai lasat 5 min dupa care am pus un pic de supa din dado si am mai lasat un pic sa fiarba, iar la urma sosul.
Cand cumparati scoici si le preparati cele care sunt deja deschise nu sunt bune sunt moarte deci le dati la o parte. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste cu Scoici" nu uita sa ii faci un review.
Cand cumparati scoici si le preparati cele care sunt deja deschise nu sunt bune sunt moarte deci le dati la o parte. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste cu Scoici" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500, EVO820
- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
kira
• 02.02.2009 13:13:39
Este foarte buna reteta dar eu as face 2 modificari....sarea nu prea ii vad rostul decat in pastele care fierb deoarece peste scoici in sos nu se pune deoarece provine din mediterana respetiva din apa sarata si ceapa unde se foloseste cel mai bine in preparate din carne ...pentru peshte este recomandat usturoi...ata...in schimb mi se pare o reteta super....
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 12.02.2009 21:29:04
Kira am sa i-au in considerare si ai dreptate cu sarea: nu-si mai are rostul daca provin scoicile din marea sarata
Acum daca le-as face as renunta si eu la ceapa,asta am invatat-o in timp,dar aici era prima data cand le-am facut,intre timp am facut imbunatatiri
Mersi!