Se pun pastele la fiert in multa apa cu sare. Se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Pana cand fierb pastele, pregatim sosul. In robot mixam busuiocul, usturoiul, nuca, sare si piper. Adaugam uleiul si mixam pana obtinem o pasta, dar nu foarte fina.
Adaugam pasta de nuca si busuioc peste ricotta si parmezanul razuit fin si amestecam bine, pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam peste sos 150 ml din apa in care fierb pastele si amestecam sa se subtieze sosul.
* in loc de apa, puteti folosi smantana dulce pentru a subtia sosul.
Scurgeti pastele de apa si puneti-le la loc in oala fierbinte. Adaugati sosul peste ele si amestecati bine. Gustati de sare.
Serviti imediat cu extra parmezan razuit si stropite cu putin ulei de masline.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii