Se pun pastele la fiert in multa apa cu sare. Se fierb conform instructiunilor de pe pachet.
Pana cand fierb pastele, pregatim sosul. In robot mixam busuiocul, usturoiul, nuca, sare si piper. Adaugam uleiul si mixam pana obtinem o pasta, dar nu foarte fina.
Adaugam pasta de nuca si busuioc peste ricotta si parmezanul razuit fin si amestecam bine, pana obtinem o compozitie omogena.
Adaugam peste sos 150 ml din apa in care fierb pastele si amestecam sa se subtieze sosul.
* in loc de apa, puteti folosi smantana dulce pentru a subtia sosul.
Scurgeti pastele de apa si puneti-le la loc in oala fierbinte. Adaugati sosul peste ele si amestecati bine. Gustati de sare.
Serviti imediat cu extra parmezan razuit si stropite cu putin ulei de masline.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDegetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii