Se pune la fiert apa cu sare si atunci cand apa da in clocot se pune fideaua.
Fideaua fierbe in 3 sau 4 minute si apoi se lasa la scurs intr-o strecuratoare.
Intr-o tigaie si incinge un pic ulei, se adauga pesmetul si putina sare si se prajeste pesmetul pana devine maroniu deschis. Operatiunea dureaza doar 3-4 minute.
Se adauga rapid fideaua si se amesteca bine cu pesmetul si tigaia se da la o parte de pe aragaz.
Se acopera cu un capac.
Se serveste atat calda cat si rece.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii