Tocati marunt ceapa, usturoiul si telina, puneti totul intr-o tigaie cu putin ulei de masline si caliti putin. Adaugati merluciul taiat in bucatele, ardeiul iute si rosiile taiate in fasii, caliti alte 5 minute. Adaugati sare si piper, amestecati si mai coaceti cam 5 minute... oricum pana cand pestele este gata. Daca folosti rosii proaspete, tineti pe foc pana scade apa lasata de rosii... dar nu prea mult!
Tocati patrunjelul si amestecati-l cu pesmetul si putin ulei. Rumeniti la foc mic pesmetul, pana devine usor auriu. Fierbeti pasta in apa cu sare, scurgeti-o si puneti-o in tigaia cu sosul de peste, adaugand putina apa in care a fiert. Pastele nu trebuie sa fie prea uscate. Amestecati bine si la sfarsit presarati putin din pesmetul cu patrunjel.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii