Tocati marunt ceapa, usturoiul si telina, puneti totul intr-o tigaie cu putin ulei de masline si caliti putin. Adaugati merluciul taiat in bucatele, ardeiul iute si rosiile taiate in fasii, caliti alte 5 minute. Adaugati sare si piper, amestecati si mai coaceti cam 5 minute... oricum pana cand pestele este gata. Daca folosti rosii proaspete, tineti pe foc pana scade apa lasata de rosii... dar nu prea mult!
Tocati patrunjelul si amestecati-l cu pesmetul si putin ulei. Rumeniti la foc mic pesmetul, pana devine usor auriu. Fierbeti pasta in apa cu sare, scurgeti-o si puneti-o in tigaia cu sosul de peste, adaugand putina apa in care a fiert. Pastele nu trebuie sa fie prea uscate. Amestecati bine si la sfarsit presarati putin din pesmetul cu patrunjel.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii