Ingrediente
● 300 g paste proaspete |
● (adica cele care la alimentara stau in frigider |
● nu pe raft) |
● 2 hribi destul de mari |
● 1 catel de usturoi |
● 1 lingura de smantana |
● (eu n-am avut si am inlocuit cu crema philadelphia) |
● parmezan (circa 2 linguri) |
● ulei de masline |
● 1 catel de usturoi |
● sare |
● piper dupa gust |
● patrunjel verde |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se curata ciupercile cu un servet curat de toate reziduurile de pamant se taie bucati si le punem la calit in putin ulei de masline si un catel de usturoi!
Am adaugat si cotoarele de patrunjel (frunzele le-am adaugat tocate marunt doar la sfarsit) si lasam la calit la foc mic, acoperind tigaia cu un capac asa incat ciupercile sa nu piarda complet apa!
Dupa zece minute putem sa punem pe foc si oala cu apa unde vor fierbe pastele! Eu am gasit niste paste foarte bune (un tip de taietei) dar erau foarte groase, pe cat erau de largi, pe atat erau de inalte si au ramas intacte la fiert!
Cand ciupercutele sunt gata adaugam o lingura de smantana asa incat sosul sa devina cremos si potrivim de sare si piper! La faza asta scoatem usturoiul si cotoarele de patrunjel care si-au facut deja datoria!
In tigaia cu ciuperci rasturnam pastele fierte, amestecam cu grija, se adauga parmezanul si patrunjelul tocat marunt. . . . . e voila:
O bunatate, va garantez!
Una dintre retetele de paste preferate sunt cele cu ciuperci, dar nu orice ciuperci, ci hribi!
Foarte rapide si simplu de facut!
Ingrediente pentru doua persoane (ar fi putut manca chiar trei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste cu Hribi" nu uita sa ii faci un review.
Am adaugat si cotoarele de patrunjel (frunzele le-am adaugat tocate marunt doar la sfarsit) si lasam la calit la foc mic, acoperind tigaia cu un capac asa incat ciupercile sa nu piarda complet apa!
Dupa zece minute putem sa punem pe foc si oala cu apa unde vor fierbe pastele! Eu am gasit niste paste foarte bune (un tip de taietei) dar erau foarte groase, pe cat erau de largi, pe atat erau de inalte si au ramas intacte la fiert!
Cand ciupercutele sunt gata adaugam o lingura de smantana asa incat sosul sa devina cremos si potrivim de sare si piper! La faza asta scoatem usturoiul si cotoarele de patrunjel care si-au facut deja datoria!
In tigaia cu ciuperci rasturnam pastele fierte, amestecam cu grija, se adauga parmezanul si patrunjelul tocat marunt. . . . . e voila:
O bunatate, va garantez!
Una dintre retetele de paste preferate sunt cele cu ciuperci, dar nu orice ciuperci, ci hribi!
Foarte rapide si simplu de facut!
Ingrediente pentru doua persoane (ar fi putut manca chiar trei).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste cu Hribi" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Ratatouille la slow cooker Crock Pot
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot
Fasole cu carnati afumati la slow cooker Crock Pot
Varza cu ciolan afumat la slow cooker Crock Pot
Chilli con carne la slow cooker Crock Pot
Medalion de vitel cu pleurotus si baby morcov la slow cooker Crock Pot
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany