Se pun gamberii curatati intr-o oala cu apa si sare, se tin pana da primul clocot si se dau deoparte.Usturoiul se pune la calit cu uleiul,se adauga dovlecelul taiat cubulete si se pune din cand in cand din apa in care au clocotit gamberii.Aproape la gata se adauga gamberii,deoarece nu au nevoie de multa gatire,si busuioc.
Se pune sare,piper si se mai lasa cam 5 minute.Se fierb pastele in apa sarata si doua linguri ulei,iar o data fierte se pun gamberii.
Se pot servii cu branza presarata deasupra(parmigiano sau pecorino)
POFTA BUNA!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii