Se pun gamberii curatati intr-o oala cu apa si sare, se tin pana da primul clocot si se dau deoparte.Usturoiul se pune la calit cu uleiul,se adauga dovlecelul taiat cubulete si se pune din cand in cand din apa in care au clocotit gamberii.Aproape la gata se adauga gamberii,deoarece nu au nevoie de multa gatire,si busuioc.
Se pune sare,piper si se mai lasa cam 5 minute.Se fierb pastele in apa sarata si doua linguri ulei,iar o data fierte se pun gamberii.
Se pot servii cu branza presarata deasupra(parmigiano sau pecorino)
POFTA BUNA!
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAveam demult in plan aceasta prajitura, circula pe mailuri, cu ceva ani in urma, un fisier cu retete de prajituri, cu pozele...
Desert prajitura DeliciuNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii