PASTE CU GAMBERI SI DOVLECEL

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -PASTE(RIGATONI);
  • -GAMBERI DEJA CURATATI(APROXIMATIV 300g);
  • -DOLVLECEL(MICUT);
  • -3 CATEI USTUROI;
  • -2 LINGURI ULEI;
  • -SARE;
  • -PIPER;
  • -BUSUIOC(preferabil verde)

Mod de preparare

Se pun gamberii curatati intr-o oala cu apa si sare, se tin pana da primul clocot si se dau deoparte.Usturoiul se pune la calit cu uleiul,se adauga dovlecelul taiat cubulete si se pune din cand in cand din apa in care au clocotit gamberii.Aproape la gata se adauga gamberii,deoarece nu au nevoie de multa gatire,si busuioc.
Se pune sare,piper si se mai lasa cam 5 minute.Se fierb pastele in apa sarata si doua linguri ulei,iar o data fierte se pun gamberii.
Se pot servii cu branza presarata deasupra(parmigiano sau pecorino)


POFTA BUNA!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)