Se pune intr-o tigaie uleiul la incins dupa care se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga kaizerul taiat cubulete. Dupa ce sa prajit se adauga dovleceii taiatii felii subtiri se lasa sa se inmoaie un pic si se adauga vin alb cam o jumatate de pahar, se lasa sa se evapore alcoolul din vin si se acopera cu un capac, se mai fierbe 10 minute la foc mediu.
Separat se pun pastele la fiert cand sunt gata se adauga peste sucul facut se amesteca bine. Se servesc calde cu parmezan pe deasupra.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii