Se pune intr-o tigaie uleiul la incins dupa care se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga kaizerul taiat cubulete. Dupa ce sa prajit se adauga dovleceii taiatii felii subtiri se lasa sa se inmoaie un pic si se adauga vin alb cam o jumatate de pahar, se lasa sa se evapore alcoolul din vin si se acopera cu un capac, se mai fierbe 10 minute la foc mediu.
Separat se pun pastele la fiert cand sunt gata se adauga peste sucul facut se amesteca bine. Se servesc calde cu parmezan pe deasupra.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii