Paste cu Dovlecei si Kaizer

Postat pe: 04-05-2012
(0)

Ingrediente

400 g paste scurte
1 ceapa potrivita
150 g kaizer
4 linguri ulei de masline
2 dovlecei
2 linguri parmezan
jumatate pahar vin alb bun

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pune intr-o tigaie uleiul la incins dupa care se adauga ceapa taiata marunt, se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga kaizerul taiat cubulete. Dupa ce sa prajit se adauga dovleceii taiatii felii subtiri se lasa sa se inmoaie un pic si se adauga vin alb cam o jumatate de pahar, se lasa sa se evapore alcoolul din vin si se acopera cu un capac, se mai fierbe 10 minute la foc mediu.

Separat se pun pastele la fiert cand sunt gata se adauga peste sucul facut se amesteca bine. Se servesc calde cu parmezan pe deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu Dovlecei si Kaizer" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu Dovlecei si Kaizer