Paste cu dovlecei

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • -200g pasta Barilla (oricare forma)
  • -2 dovlecei
  • -usturoi
  • -ulei masline
  • -sare

Mod de preparare

Pasul 1) Se spala si se toaca zucchini bucatele. Se caleste usturoiul cu o lg ulei masline si se toarna zucchini. Se adauga apa si se fierbe cam 15 min la foc mic, completandu-se cu apa daca este nevoi.

Pasul 2) Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurg de apa. Se toarna inapoi in cratita si se amesteca impreuna cu zucchini, la foc mic.
Se servete cald cu parmesan ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa