Paste cu Dovleac Galben (turcesc)

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

500g dovleac galben (turcesc)
o ceapa potrivita
3 catei usturoi
sare, piper, busuioc
ulei
paste
parmezan ras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se pune la calit ceapa si usturoiul, cu putin ulei, taiate marunt. o data inmuiate si aduga dovleacul (curatat de coaja si seminte, si taiat cubulete). Se acopera cu apa, se sareaza si pipereza dupa gust, si se adauga si busuiocul.

Se lasa pana ce se moaie bine dovleacul si scade apa. Pastele se fierb in apa sarata, se scurg de apa si se pune o lingura de ulei (preferabil de masline) peste ele ca sa nu-si schimbe volumul, si vor deveni si mai gustoase.
Se presara parmezan ras.
In Italia aceasta reteta se prepara in perioada de toamna-iarna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu Dovleac Galben (turcesc)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

stefy
•  13.02.2009 21:44:56

bune si sanatoase

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu Dovleac Galben (turcesc)