Se pune la calit ceapa si usturoiul, cu putin ulei, taiate marunt. o data inmuiate si aduga dovleacul (curatat de coaja si seminte, si taiat cubulete). Se acopera cu apa, se sareaza si pipereza dupa gust, si se adauga si busuiocul.
Se lasa pana ce se moaie bine dovleacul si scade apa. Pastele se fierb in apa sarata, se scurg de apa si se pune o lingura de ulei (preferabil de masline) peste ele ca sa nu-si schimbe volumul, si vor deveni si mai gustoase.
Se presara parmezan ras.
In Italia aceasta reteta se prepara in perioada de toamna-iarna.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza In mai putin de jumatate de ora ai pus pe masa o ciorbita de post si gustoasa si aratoasa . Eum-am folosit de legumele...
Ciorba cu verzisoare de BruxellesAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii