Paste cu dovleac

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

cam jumatate de punga(cutie) paste de orice fel (eu am folosit fundite ca-mi plac mult)
400g dovleac galben taiat cubulete
60g unt
1 ceapa tocata
1 catel mai mare de usturoi tocat foarte marunt
patrunjel
sare, piper
3-4 felii branza topita cedar
o lingura parmezan ras

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Pastele se pun la fiert in apa cu sare.
Ceapa si usturoiul se pun la calit in unt apoi se adauga dovleacul. Se prajeste dovleacul pana se inmoaie putin dar nu foarte tare. Se potriveste de sare si piper si la sfarsit se adauga patrunjelul tocat.
Cand pastele sunt fierte se scurg bine si se pun peste sosul cu dovleac apoi se adauga branza cedar rupta bucatele pentru a se topi uniform si lingura de parmezan ras. Se amesteca putin si se stinge focul. Mancarea este gata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu dovleac" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

petrescumihaielaantonet
•  19.09.2013 12:33:49

e foarte buna daca se adauga si un pic de peperoncino.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu dovleac