Paste cu Ciuperci si Menta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste fainoase
  • ciuperci proaspete
  • ulei
  • sare
  • menta proaspata

Mod de preparare

Curatati, taiati felii si caliti in ulei ciupercile in timp ce pastele fierb in apa sarata,
Adaugati 1-2 linguri cu apa in care fierb pastele in tigaia cu ciupercile si lasati sa fiarba in continuare.
Scurgeti pastele si varsati-le in tigaia cu ciupercile, adaugati menta tocata si amestecati.
se pot servi si reci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate