Se pun la inabusit in putin ulei morcov ras, telina rasa (sau taiata marunt) ceapa su putina sare. Se adauga cartofii se amesteca bine si apoi rosiile si apa. Se lasa la fiert cca 20-30 min cit sa se farba cartofii dar sa nu se sfarime in oala.
Se scot o parte din cartofi si se tin separat. Se lasa sa se raceasca supa si in timpul asta se fierb separat pastele in apa cu sare.
Supa se mixeaza cu mixerul vertical sua in lipsa lui cu " pisalogul" pt piure. Se adauga pastele scurse si cartofi intregi tinuti deoparte.
Se serveste imediat cu brinza rasa deasipra (sau fara) si in cazul meu cu speck taiat marunt ...
Daca puneti carne de cirnat sau chiar felii de cirnat de la inceput impreuna cu restul ingredientelor nu mai mixati supa.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii