Se pun la inabusit in putin ulei morcov ras, telina rasa (sau taiata marunt) ceapa su putina sare. Se adauga cartofii se amesteca bine si apoi rosiile si apa. Se lasa la fiert cca 20-30 min cit sa se farba cartofii dar sa nu se sfarime in oala.
Se scot o parte din cartofi si se tin separat. Se lasa sa se raceasca supa si in timpul asta se fierb separat pastele in apa cu sare.
Supa se mixeaza cu mixerul vertical sua in lipsa lui cu " pisalogul" pt piure. Se adauga pastele scurse si cartofi intregi tinuti deoparte.
Se serveste imediat cu brinza rasa deasipra (sau fara) si in cazul meu cu speck taiat marunt ...
Daca puneti carne de cirnat sau chiar felii de cirnat de la inceput impreuna cu restul ingredientelor nu mai mixati supa.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptortarte si placinte rumenite si iscusite Această rețetă delicioasă am văzut-o la Rocsi. Eu am adăugat în plus și...
Desert placinta impletita cu branza, pere si mereMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii