Paste cu carne,ciuperci si sfecla rosie

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

Avem nevoie de:
300 gr paste
sare apa pentru fiert
Pentru sos:200 gr carne de vitel
2 linguri sfecla rosie de la borcan
o cutiuta de ciuperci(180 gr)
o lingura ulei masline
o ceapa mica
condimente(nucsoara,origano)
un pahar mic vin rosuvin rosu
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Prepararea sosului:
Intr-o tigaita calim foarte putin ceapa cu uleiul ,adaugam carnea taiata cubulete mici , mai lasam 2-3 minute.
Adaugam vinul,un pahar de apa,condimentele,lasam sa fiarba bine la foc mic pana cat carnea a fiert si scazut.
Separat intr-o tigaie fara nimic am pus ciupercile si le-am copt bine,peste care am adaugat sosul de carne,am adaugat la urma si 2 linguri de sfecla rosie,am mai lasat la fiert cam 3 -4 minute.Punem sare.
Fierbem pastele(al dente) nu foarte moi ;cand sunt gata le asezam in farfurie ;peste punem sosul , un pic de patrunjel si bineinteles branza rasa pentru paste.
Pofta buna!noua ne-au placut tare mult


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Paste cu carne,ciuperci si sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu carne,ciuperci si sfecla rosie