Paste cu carne,ciuperci si sfecla rosie

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

Avem nevoie de:
300 gr paste
sare apa pentru fiert
Pentru sos:200 gr carne de vitel
2 linguri sfecla rosie de la borcan
o cutiuta de ciuperci(180 gr)
o lingura ulei masline
o ceapa mica
condimente(nucsoara,origano)
un pahar mic vin rosuvin rosu
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Prepararea sosului:
Intr-o tigaita calim foarte putin ceapa cu uleiul ,adaugam carnea taiata cubulete mici , mai lasam 2-3 minute.
Adaugam vinul,un pahar de apa,condimentele,lasam sa fiarba bine la foc mic pana cat carnea a fiert si scazut.
Separat intr-o tigaie fara nimic am pus ciupercile si le-am copt bine,peste care am adaugat sosul de carne,am adaugat la urma si 2 linguri de sfecla rosie,am mai lasat la fiert cam 3 -4 minute.Punem sare.
Fierbem pastele(al dente) nu foarte moi ;cand sunt gata le asezam in farfurie ;peste punem sosul , un pic de patrunjel si bineinteles branza rasa pentru paste.
Pofta buna!noua ne-au placut tare mult


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste cu carne,ciuperci si sfecla rosie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste cu carne,ciuperci si sfecla rosie