Se pune in tigaie carnatul (scos din mat) cu 2 linguri ulei si rumenim putin carnea (fara sa se prajeasca mult), scoatem carnea din tigaie, o punem deoparte. In uleiul ramas punem usturoiul tocat marunt si dovlecelul cubulete,calim putin, adaugam putina supa (cea din cuburi), adaugam carnea si smantana, fierbem totul circa 8-10 minute, pana cand carnatul este facut .
Punem pasta sa fiarba in apa clocotita cu sare ,respectam minutele de coacere de pe pachet.
Cand este gata ,luam pasta din apa de fiert si o punem in tigaia cu sos, adaugam putina apa de la fiert pastele, le lasam 1 minut pe foc potrivit , amestecand bine, adaugam daca dorim patrunjel , piper.
 In final sosul trebuie sa nu fie prea uscat,de aceea adaugam si apa de la coacerea pastelor. 
Pastele se servesc imediat, calde. Daca dorim, presaram deasupra putin parmezan sau cascaval ras.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii