Punem o oala de apa cu un praf de sare pe foc.
Cand clocoteste, dam drumul pastelor si le lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le scurgem.
Intr-un vas amestecam branza de vaci cu crema de branza, 3 oua, sare si piper dupa gust.
Ceapa verde o spalam, o curatam si o taiem rondele, mararul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Toata verdeata o incorporam in compozitia de branza, apoi punem pastele si invartim bine.
Ungem un vas de ceramica cu putin ulei (eu am folosit unul rotund cu diametrul de 22 cm), il tapetam cu hartie de copt si turnam toata compozitia obtinuta in vas.
Cele 2 oua ramase le mixam spuma cu un praf de sare, apoi cu smantana.
Acest amestec il turnam deasupra pastelor.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana vor prinde o crusta aurie.
Cand sunt gata, le scoatem sa se racoreasca si servim!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza M-am gandit sa fac o ciorba de vara usoara, dar in acelasi timp sa aiba si proteina. Am recurs la ou. A iesit ceea...
Ciorba de loboda cu ochi romanescMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii