Punem o oala de apa cu un praf de sare pe foc.
Cand clocoteste, dam drumul pastelor si le lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le scurgem.
Intr-un vas amestecam branza de vaci cu crema de branza, 3 oua, sare si piper dupa gust.
Ceapa verde o spalam, o curatam si o taiem rondele, mararul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Toata verdeata o incorporam in compozitia de branza, apoi punem pastele si invartim bine.
Ungem un vas de ceramica cu putin ulei (eu am folosit unul rotund cu diametrul de 22 cm), il tapetam cu hartie de copt si turnam toata compozitia obtinuta in vas.
Cele 2 oua ramase le mixam spuma cu un praf de sare, apoi cu smantana.
Acest amestec il turnam deasupra pastelor.
Le introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana vor prinde o crusta aurie.
Cand sunt gata, le scoatem sa se racoreasca si servim!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaLasagna cu legume, reteta gustoasa si sanatoasa, plina de arome si nutrienti Incanta-ti papilele gustative cu aceasta...
Lasagna cu legume, reteta gustoasa si sanatoasa, plina de arome si nutrientiSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii