Pastele se fierb cu putina sare.
Se caleste dovlecelul taiat feliute mici, cand este aproape gata se adauga kaizer-ul bucatele. Cand acestea sunt complet gata se pune peste, smantana, sare, piper si cascavalul ras pentru a forma sosul alb. Se lasa la foc sa se incorporeze si se adauga pastele fierte. Se mai lasa pe foc jumatate de minut si sunt gata.
Pofta buna!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii