Se toaca ceapa marun se pune la calit, razuiti morcovul si il adaugati peste ceapa, apoi tocati gogosarii si ii puneti la calit, adaugati ulterior carnea tocata si o caliti putin, adaugati sucul de rosii. Acoperiti tigaia si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 45 min (amestecand din cand in cand ca sa nu se afume).
Adaugati apoi cateii de usturoi tocati, patrunjelul tocat marunt si o parte din parmezan si lasati sa fiarba pentru inca 15 minute, de data asta fara capac si amestecand din cand in cand.
Intre timp fierbeti pastele.
Cand pastele sunt fierte le asezati pe farfurie, adaugati sosul obtinut si presarati parmezan.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO reteta de chec lejera fara grasime : unt, ulei etc. Este posibil? Binenteles ca da :) Aceasta...
Chec cu zmeura si nuci - Octombrie rozDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii