Se toaca ceapa marun se pune la calit, razuiti morcovul si il adaugati peste ceapa, apoi tocati gogosarii si ii puneti la calit, adaugati ulterior carnea tocata si o caliti putin, adaugati sucul de rosii. Acoperiti tigaia si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 45 min (amestecand din cand in cand ca sa nu se afume).
Adaugati apoi cateii de usturoi tocati, patrunjelul tocat marunt si o parte din parmezan si lasati sa fiarba pentru inca 15 minute, de data asta fara capac si amestecand din cand in cand.
Intre timp fierbeti pastele.
Cand pastele sunt fierte le asezati pe farfurie, adaugati sosul obtinut si presarati parmezan.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii