Paste Bologneze

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

300 g carne tocata
1 morcov
2 cepe
2 gogosari
2 catei de usturoi
1 canita ulei
parmezan
patrunjel
sare
piper
boia iute
sos de rosii

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se toaca ceapa marun se pune la calit, razuiti morcovul si il adaugati peste ceapa, apoi tocati gogosarii si ii puneti la calit, adaugati ulterior carnea tocata si o caliti putin, adaugati sucul de rosii. Acoperiti tigaia si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 45 min (amestecand din cand in cand ca sa nu se afume).

Adaugati apoi cateii de usturoi tocati, patrunjelul tocat marunt si o parte din parmezan si lasati sa fiarba pentru inca 15 minute, de data asta fara capac si amestecand din cand in cand.

Intre timp fierbeti pastele.

Cand pastele sunt fierte le asezati pe farfurie, adaugati sosul obtinut si presarati parmezan.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Paste Bologneze" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ccorescu
•  03.02.2013 13:18:23

Cat vin se pune?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Paste Bologneze