Prima data am pus la fiert pastele, conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa care m-am ocupat de sosul propriu-zis.
Asadar, cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se pun la fiert, impreuna cu varza taiata, bucati nu foarte mici.
Dupa ce cartofii si varza s-au fiert mai bine de jumatate, i-am scurs de apa, oprind, cum am scris mai sus, 250ml din supa in care s-au fierte ele.
Separat, am taiat ceapa si usturoiul si le-am pus la calit, impreuna cu ulei de masline. Dupa cateva momente, am adaugat pancetta si le-am lasat putin la prajit impreuna. Am pus si cartofii cu varza, peste ceapa, usturoi si pancetta. Am adaugat 250ml supa, sare si piper si le-am lasat sa fiarba impreuna, pana a scazut aproape toata apa, iar cartofii si varza au fost moi.
Dupa ce a scazut aproape toata apa, iar legumele au fost moi, am adaugat pastele deja fierte si patrunjelul taiat.
Am amestecat bine, le-am lasat putin la racit si le-am servit cu multa pofta:)
Pofta buna, dragilor:)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii