Spalam vinetele si le taiem fasii sau rondele. Le punem intr-un vas, le saram si le lasam cel putin 30 minute. Dupa ce au lasat apa, le stergem si le prajim intr-o tigaie de teflon, ca sa nu folosim mult ulei.
Pentru sos, tocam marunt ceapa, usturoiul si taiem rosiile cubulete si le punem pe toate la fiert intr-o tigaie de teflon. Adaugam sare, piper si busuioc si le lasam sa fiarba pana cand se evapora apa si se formeaza un sos mai gros. Lasam putin sa se racoreasca si dam sosul printr-o sita, pentru ca sa scapam de cojile de la rosii.
Fierbem pastele, conform timpului de pe ambalaj.
Asezam pastele pe farfuie, presaram o parte din ricotta, sosul de rosii si asezam vinetele. Putem orna cu ricotta razuita si busuioc.
Sunt mult mai bune daca lasati pastele sa stea cu vinetele si sosul de rosii mai mult, se patrund mai bine aromele.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii